Διαμονή - Ξενοδοχείο Aneroussa στην Άνδρο, στο Μπατσί
Online Κράτηση
Κάντε Κράτηση Εδώ

Διαμονή

Το ξενοδοχείο μας στην Άνδρο αποτελείται από 30 καλαίσθητα δωμάτια και σουίτες, διακοσμημένα με διακριτικό ύφος που βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την κυκλαδίτικη παράδοση και την μινιμαλιστική απλότητα. Ανακαινισμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα, όλα τα δωμάτια και οι σουίτες μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες και ανέσεις των επισκεπτών μας.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες, ή μπαλκόνια, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Αγναντεύουν τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, τα απέναντι νησιά, τους περιποιημένους κήπους και την ομορφιά του φυσικού τοπίου που περιβάλλει όλο το ξενοδοχείο. Έτσι, η Aneroussa προσφέρει στους προνομιακούς επισκέπτες της ευγένεια, κομψότητα και άνεση, ενώ αναδίδει μία αίσθηση παλιάς γοητείας και ζεστής φιλοξενίας.

Standard Δίκλινα Δωμάτια

Τα Standard δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου μας στην Άνδρο μπορούν να φιλοξενήσουν 1- 2 άτομα. Είναι κομψά σχεδιασμένα και διακοσμημένα με γούστο.

Superior Δίκλινα ή Τρίκλινο Δωμάτια

Τα Superior δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου μας στην Άνδρο μπορούν να φιλοξενήσουν 1-3 άτομα, καθώς είναι μεγαλύτερα από τα Standard δίκλινα δωμάτια και διαθέτουν βεράντες.

Σουίτες ή Δίχωρα Δωμάτια

Όλες οι σουίτες βρίσκονται στον επάνω όροφο του ξενοδοχείου μας. Διαθέτουν δύο χώρους και μπορούν να φιλοξενήσουν 4-5 άτομα. Είναι κομψά σχεδιασμένες και διακοσμημένες με γούστο.